076 565 6750

Taxatie Prinsenbeek

Een professionele en betrouwbare taxatie in Prinsenbeek nodig? Als ervaren makelaar en gecertificeerd taxateur help ik je graag met een nauwkeurige taxatie, of het nu voor de verkoop, aankoop, hypotheekaanvraag of andere doeleinden is. Mijn jarenlange ervaring in de regio Breda, en specifiek in Prinsenbeek, stelt mij in staat om jouw woning optimaal te waarderen.

9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

10
Eefje Gijzen

Charles heeft me in een moeilijke tijd heel goed geholpen met het aankopen van een woning. Hij schakelde snel omdat er snel gehandeld moest worden, gaf goed advies zonder zijn mening op te dringen en gaf me het gevoel dat hij echt voor mij aan het werk was. Bovenal had Charles empathie en begrip voor mijn situatie. Charles is geen gladde verkoper, maar laat z’n menselijke kant zien.

2024-09-15
10
Ana Popescu

Couldn’t have found a house without Charles. He was extremely patient and helpful, and got us viewings very fast. He helped and advised us through the viewing, bidding and notary process. He was there for us every step of the way, and we couldn’t recommend him enough.

2024-08-19
10
Dhr. van Benthem

Charles is een makelaar die erg betrokken is bij het verkoopproces. Betrouwbaar, professioneel, goed bereikbaar en veel ervaring en kennis in de lokale markt.

Zeker aan te raden!

2024-06-05
9
Een Funda gebruiker

Charles heeft ons over de jaren heen al een aantal keren geholpen met taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding. Wij hebben het als heel fijn ervaren dat Charles heel benaderbaar is, zegt waar het op staat en goed bereikbaar is. Wij hebben tot twee keer toe een huis buiten Funda om gevonden, waarna we Charles hebben ingeschakeld voor begeleiding en dat is goed bevallen. Wij zouden zeker weer opnieuw kiezen voor Charles en hem van harte aanbevelen.

21-03-2024
9
Dhr. Seelen

Wij hebben de samenwerking met Charles als zeer prettig ervaren bij onze aan- en verkoop! Charles heeft verstand van zaken, denkt goed mee, is oprecht, is vriendelijk wanneer het kan en zakelijk en nuchter wanneer het moet. Dit wordt zelfs door (potentiële) kopers bevestigd. Wij zouden Charles zo weer inschakelen voor een aan- of verkoop!

2024-05-06
10
Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06
10
Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01
10
Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28
10
Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30
10
Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04

Wat houdt een taxatie in Prinsenbeek in?

Een taxatie in Prinsenbeek is een professionele waardebepaling van een woning. Als taxateur beoordeel ik verschillende aspecten van de woning, zoals de locatie, de staat van onderhoud, het energielabel en de marktontwikkelingen.

Mijn rol als jouw taxateur

Een taxatie is vaak nodig bij het aanvragen van een hypotheek, maar kan ook nuttig zijn bij het bepalen van een verkoopprijs of het doen van een bod op een woning. Een taxatierapport is onmisbaar voor de bank of hypotheekverstrekker om de juiste financiering vast te stellen.

Laat mij jou helpen

Waarom kiezen voor mij als taxateur in Prinsenbeek?

Ik begrijp dat een woning meer is dan alleen stenen en cijfers. Iedere woning is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Dit zijn enkele redenen waarom je bij mij aan het juiste adres bent voor een taxatie in Prinsenbeek:

  • Lokale expertise: Geboren en getogen in de regio Breda ken ik de huizenmarkt in Prinsenbeek door en door. Deze kennis gebruik ik om een zo accuraat mogelijke waarde te bepalen.
  • Erkend taxateur: Ik ben aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), wat betekent dat mijn taxatierapporten worden erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers in Nederland.
  • Snel en efficiënt: Je ontvangt mijn rapport meestal binnen twee werkdagen, zodat je snel verder kunt.
  • Onafhankelijk: Mijn taxaties zijn volledig onafhankelijk. Ik werk altijd in jouw belang, zodat je zeker weet dat de waarde van de woning eerlijk wordt vastgesteld.

Wanneer heeft u een taxatie in prinsenbeek nodig?

  • Een taxatie in Prinsenbeek is in verschillende situaties van belang, zoals:
    Aankoop van een nieuwe woning: Wil je weten of het bod dat je wilt uitbrengen in lijn is met de marktwaarde? Een taxatie biedt je zekerheid.
  • Verkoop van u woning: Een accurate waardebepaling helpt je bij het bepalen van de juiste verkoopprijs.
  • Hypotheekaanvraag of herfinanciering: Voor de bank is een taxatie noodzakelijk om de hypotheek te kunnen verstrekken of om over te sluiten.
  • Verbouwingen: Heb je je woning onlangs verbouwd en wil je weten hoeveel deze in waarde is gestegen? Een taxatie na verbouwing geeft je inzicht.

Hoe verloopt het proces?

Het taxatieproces verloopt bij mij eenvoudig en zonder gedoe. Zodra je contact opneemt, plannen we een afspraak voor een opname van de woning. Tijdens deze opname beoordeel ik alle relevante onderdelen van de woning, zoals de oppervlakte, bouwtechnische staat en ligging. Vervolgens stel ik een rapport op waarin de waarde van de woning nauwkeurig wordt vastgelegd. Dit rapport ontvangt je binnen enkele dagen.

Neem vandaag nog contact op 

Ben je op zoek naar een betrouwbare taxateur? Neem vandaag nog contact met mij op en ontvang snel en professioneel een volledig erkend taxatierapport. Of je nu een taxatie in  Prinsenbeek nodig hebt voor de aankoop van een woning, de verkoop, of om een hypotheek aan te vragen, ik sta voor je klaar.

Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.