076 565 6750

Makelaar Ginneken

Als makelaar in Ginneken help ik jou graag verder met de aankoop of verkoop van jouw woning. Met mijn lokale kennis, uitgebreide netwerk en passie voor het vak sta ik voor je klaar en luister ik naar jouw wensen en verwachtingen. Ontdek wat ik voor jou kan betekenen en neem vandaag nog contact met mij op!

De beste makelaar in ’t Ginneken

Ga je binnenkort je huis verkopen of wil je een huis kopen? Als makelaar in ’t Ginneken ben ik er om jouw woonwensen te vervullen. Een huis (ver)kopen is niet zomaar iets wat je eventjes doet. Bovendien komt deze gebeurtenis waarschijnlijk slechts één of wellicht enkele keren in je leven door.

Een makelaar kan hier een groot verschil in maken en een groot deel van je zorgen uit handen nemen. Mijn naam is Charles Nagelkerke en ik bied jou eersteklas begeleiding gedurende het gehele traject. Met mijn persoonlijke benadering, uitgebreide netwerk en lokale kennis van de woningmarkt staan jouw wensen centraal en zorg ik voor een soepel traject.

Makelaar Ginneken_1
Makelaar Ginneken_2

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar in ’t Ginneken, Breda?

Als makelaar in ’t Ginneken help ik jou graag verder met zowel de aankoop, taxatie en de verkoop van je woning. Ginneken is een zeer aantrekkelijke wijk in Breda en heeft een divers woningaanbod. Van charmante rijtjeshuizen, appartementen tot aan vrijstaande woningen. Ginneken heeft veel te bieden en als aankoopmakelaar kijk ik graag met jou mee naar de mogelijkheden.

Een huis (ver)kopen is immers makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker in de dynamische woningmarkt kan het voelen als zoeken naar een speld in de Bredase hooiberg. Herken je dit gevoel? Dan is het tijd om Charles Nagelkerke als jouw aankoopmakelaar in Ginneken in te schakelen.

Contact opnemen9.3144 reviews2000

Een persoonlijke en professionele dienstverlening

Of je nu je huis wilt verkopen, laten taxeren of een nieuwe woning wilt kopen, met mijn passie en kennis van het vak neem ik alle zorgen uit handen. Als lokale makelaar in Ginneken ken ik de wijk en omgeving goed. Verder ben ik op de hoogte van de huidige woningmarkt en van de laatste trends en ontwikkelingen.

Jij kunt vertrouwen op deskundig advies

Als Lid van de NVM, Register Makelaar en Taxateur sta ik voor een hoogwaardige dienstverlening. Ook vind ik het belangrijk om mij continu bij te laten scholen. Door mijn reeds behaalde certificaten, expertise en kennis van de lokale woningmarkt kun jij vertrouwen op mijn deskundig advies.

Kennis maken
Makelaar Ginneken_3

Jouw wensen staan centraal

Op deze manier garandeer ik mijn professionele dienstverlening. Tegelijkertijd hecht ik veel waarde aan wie jij bent, wat jouw verwachtingen zijn en welk resultaat je wilt behalen. Jouw wensen staan gedurende het gehele proces centraal. We streven samen naar het beste resultaat, of dit nu gaat om het aankoop- of verkooptraject.

Door mijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij mijn klanten kan ik jou deskundig advies op maat geven die aansluit bij jouw specifieke situatie. Met meer dan 15 jaar ervaring, lokale kennis en mijn persoonlijke benadering kun je zonder twijfel bij mij terecht.

Op zoek naar een nieuw thuis of een zorgeloze verkoop?

Ben je op zoek naar een nieuw thuis in omgeving Ginneken of wil je je huidige woning verkopen? Ik sta graag voor je klaar gedurende het proces, van de eerste bezichtigingen tot aan het tekenen bij de notaris.

Neem gerust contact met mij op. Ook ’s avonds en in het weekend ben ik gewoon voor jou bereikbaar. Samen gaan we op zoek en vinden we jouw droomwoning of zorgen we voor een zorgeloze verkoop! Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan deze belangrijke gebeurtenis en kan niet wachten om ook voor jou aan de slag te gaan!

Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.