076 565 6750

Over ons

Mijn naam is Charles Nagelkerke en al ca. 15 jaar actief als makelaar/taxateur in Breda. Ik ben begonnen als werknemer bij Van Caulil Makelaars en al snel na het behalen van mijn NVM-papieren heb ik de kans gekregen om het kantoor over te nemen. Samen met mijn vriendin Saskia, die overigens ook werkzaam is op kantoor, hebben wij 4 kinderen. Bij ons is het altijd gezellig thuis en daarom weten wij ook als geen ander hoe belangrijk een woning dient te zijn! Verder tennis ik graag, kijk ik graag voetbal (NAC) en geniet ik van de sporten die mijn kinderen uitvoeren.

Wij zijn dus een echt ondernemend gezin met liefde voor onze kinderen en ons vak! Dit proberen we dan ook dagelijks uit te dragen naar onze klanten. Bij ons staat de klant echt centraal of dit nu gaat om de verkoop van een woning, de zoektocht naar een nieuw huis of appartement of de taxatie van de nieuwe stek.

Contact opnemen
9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

9
Een Funda gebruiker

Charles heeft ons over de jaren heen al een aantal keren geholpen met taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding. Wij hebben het als heel fijn ervaren dat Charles heel benaderbaar is, zegt waar het op staat en goed bereikbaar is. Wij hebben tot twee keer toe een huis buiten Funda om gevonden, waarna we Charles hebben ingeschakeld voor begeleiding en dat is goed bevallen. Wij zouden zeker weer opnieuw kiezen voor Charles en hem van harte aanbevelen.

21-03-2024
9
Dhr. Seelen

Wij hebben de samenwerking met Charles als zeer prettig ervaren bij onze aan- en verkoop! Charles heeft verstand van zaken, denkt goed mee, is oprecht, is vriendelijk wanneer het kan en zakelijk en nuchter wanneer het moet. Dit wordt zelfs door (potentiële) kopers bevestigd. Wij zouden Charles zo weer inschakelen voor een aan- of verkoop!

2024-05-06
10
Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06
10
Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01
10
Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28
10
Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30
10
Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04

Het kantoor is actief in de regio Breda, Oosterhout en Etten-Leur voor de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ook zijn wij u graag van dienst met een gratis waardebepaling. Vrijblijvend uiteraard! Het verkopen van een huis is mijn vak apart, maar ook het kopen ervan wordt van de dag een steeds grotere uitdaging waar toch wat lef voor nodig is. En vind dan maar eens de woning van je dromen…. Laat mij je helpen bij het vinden van die perfecte speld in de Bredase hooiberg en de regio eromheen. Of juist bij het in de markt zetten van je oude thuis. Zoek jij eigenlijk iemand die jouw nieuwe aanwinst kan taxeren of voor het af-/oversluiten van een geschikte hypotheek. Ook dan sta ik graag je klaar overdag, in de avonduren of zelfs in het weekend! Laat je inspireren door tevreden woning (ver)kopers op de website of maak meteen een afspraak. Voor de verkoop van je woning worden geen opstartkosten in rekening gebracht, dus laten we snel focussen op wat telt: een zorgeloze samenwerking.

Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.