076 565 6750

Taxatie Breda

Een taxatie in Breda is bij het kopen of verkopen van een woning vrijwel altijd onmisbaar. Als lokale taxateur in Breda sta ik klaar om je te helpen. Laten we samen kijken naar de waarde van jouw woning en ervoor zorgen dat je met vertrouwen de volgende stap kunt zetten.

Een deskundige taxatie in Breda

Een professionele taxatie in Breda kan om verschillende redenen zijn. Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden en je de financiering aan wilt vragen, willen de financiers een helder overzicht van de waarde van de woning. Dat is waar ik jou graag bij ondersteun. Ik zorg dat je een officieel taxatierapport krijgt dat zowel gedetailleerd als betrouwbaar is. Ook in anders situaties, zoals bij de verkoop, herfinancieringen of een verbouwing kan een taxatierapport nodig zijn.

Een taxatie ondersteunt je bij het nemen van belangrijke beslissingen voor in de toekomst. Ik ben Charles Nagelkerke en ik heb jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt in Breda. Als lokale makelaar sta ik bekend om mijn persoonlijke aanpak en deskundigheid. Bij mij draait het niet alleen om het leveren van een kwalitatief taxatierapport, maar ook om het bieden van rust in deze situatie.

9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

10
Dhr. van Benthem

Charles is een makelaar die erg betrokken is bij het verkoopproces. Betrouwbaar, professioneel, goed bereikbaar en veel ervaring en kennis in de lokale markt.

Zeker aan te raden!

2024-06-05
9
Een Funda gebruiker

Charles heeft ons over de jaren heen al een aantal keren geholpen met taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding. Wij hebben het als heel fijn ervaren dat Charles heel benaderbaar is, zegt waar het op staat en goed bereikbaar is. Wij hebben tot twee keer toe een huis buiten Funda om gevonden, waarna we Charles hebben ingeschakeld voor begeleiding en dat is goed bevallen. Wij zouden zeker weer opnieuw kiezen voor Charles en hem van harte aanbevelen.

21-03-2024
9
Dhr. Seelen

Wij hebben de samenwerking met Charles als zeer prettig ervaren bij onze aan- en verkoop! Charles heeft verstand van zaken, denkt goed mee, is oprecht, is vriendelijk wanneer het kan en zakelijk en nuchter wanneer het moet. Dit wordt zelfs door (potentiële) kopers bevestigd. Wij zouden Charles zo weer inschakelen voor een aan- of verkoop!

2024-05-06
10
Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06
10
Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01
10
Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28
10
Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30
10
Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04

Waarom kiezen voor een NWWI taxatie?

Ik zorg er graag voor dat jij kunt vertrouwen op mijn deskundigheid. Als gecertificeerde taxateur in Breda sta ik geregistreerd bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en het VastGoedCert. Maar wat betekent dit nou eigenlijk?

Een NWWI gevalideerde taxatierapport voldoet aan duidelijke richtlijnen, strenge kwaliteitseisen en wordt erkend door alle geldverstrekkers en banken. Het VastGoedCert is een keurmerk dat aanduidt dat klanten op onze deskundigheid kunnen vertrouwen. Door mijn jarenlange ervaring in regio Breda, zoals in onder andere ook Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Prinsenbeek, Terheijden, Bavel, Teteringen, Dorst en Rijen kan ik jou voorzien van een kwalitatief en betrouwbare taxatie.

De taxatie van een woning

De taxatie van je woning in Breda geeft inzicht in de gezondheid van je huis op de woningmarkt. Als professioneel taxateur in Breda neem ik dit serieus. Ik neem graag de tijd om een grondige analyse te maken van je huis, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over de toekomst van je woning.
Bovendien is een taxatie essentieel in diverse situaties, zoals bij een scheiding/boedelverdeling, het afsluiten van een nieuwe hypotheek of bij de aankoop van een woning: een taxatie in Breda legt de basis voor een slimme keuze.

Laat mij jou helpen

Bepalende factoren die van invloed zijn op de waarde

Tijdens een taxatie van een woning in Breda zijn er een veel zaken waar ik op let. Als NWWI taxateur houd ik rekening met verschillende factoren die invloed hebben op de waarde van je huis. Met mijn passie voor het vak en mijn kennis van de huizenmarkt kun je erop vertrouwen dat ik een betrouwbaar en deskundig taxatierapport voor je opstel. Zo kijk ik naar onder andere de volgende factoren:

  • De locatie en omgeving. Ik kijk naar de buurt waarin het huis staat, zoals de bereikbaarheid en parkeergelegenheid nabij het huis.
  • De kenmerken van het huis. Ik kijk naar de grootte van het perceel tot aan de staat van het dak. Elk kenmerk van het huis wordt meegenomen.
  • De ontwikkelingen op de woningmarkt. Ik kijk naar vergelijkbare huizen die onlangs zijn verkocht. Op deze manier krijg ik een goed beeld van de waarde van het huis.

Professioneel en klantgericht

Als professioneel taxateur in Breda help ik jou graag bij het bepalen van de waarde van jouw woning. Ik sta ingeschreven bij diverse organisaties, zoals NWWI, NVM en VastGoedCert. Hierdoor sta ik bekend in Breda bekend als een deskundige taxateur. Ik help jou graag met mijn diensten bij alle aspecten die bij de verkoop of koop van jouw woning komen kijken.

Het taxatierapport wordt opgesteld volgens duidelijke richtlijnen en bevat alle benodigde informatie om een goed beeld te krijgen van de waarde van de woning. Binnen twee werkdagen is het rapport voltooid en voor jou beschikbaar. Naast deze snelle doorlooptijd, bied ik je graag deskundig advies over de huidige vastgoedmarkt en help je bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Neem gerust contact op met Charles Nagelkerke

Als makelaar in Breda ben ik zeer flexibel en kun je ook gewoon ’s avonds of in het weekend bij mij terecht. Met mijn persoonlijke benadering en expertise ondersteun ik jou graag bij een taxatie in Breda. Ben jij dus op zoek naar een betrouwbare taxateur in Breda? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Bij mij sta jij als klant centraal en ik bied je graag een deskundige taxatie en advies over de huidige woningmarkt. Ik kijk er naar uit om jou te helpen!

Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.