076 565 6750

Makelaar Zandberg

Als makelaar in de wijk Zandberg sta ik klaar om jou te assisteren bij een succesvolle verkoop van je woning of bij het vinden van jouw ideale thuis. Met mijn persoonlijke benadering, expertise en enthousiasme ben ik er om jou te begeleiden. Met ruim 15 ervaring ga ik graag voor jou aan de slag!

Op zoek naar een makelaar in Zandberg?

Voor een makelaar in Zandberg ben je bij Charles Nagelkerke aan het juiste adres. Ik neem jouw woonwensen serieus en met mijn gedreven makelaarsbureau heb ik als doel om jou zo goed mogelijk te helpen. Of dit nu gaat om het verkopen van een woning of bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. Ik sta voor jou klaar en zet graag dat éne stapje extra.

Ik regel graag het complete koop- of verkooptraject van jouw huis, zodat jij zonder zorgen kunt verhuizen. Bij Charles Nagelkerke staat persoonlijke aandacht voorop. Wil je jouw huis verkopen of zoek je juist een nieuwe woning? Met mijn passie voor vastgoed en lokale kennis verwezenlijk ik graag jouw wensen.

Makelaar Zandberg_1
Makelaar Zandberg_2

Jouw lokale makelaar in Zandberg, Breda

Als lokale makelaar in de wijk Zandberg weet ik precies wat er speelt in de huizenmarkt van Breda. Zandberg is een levende en zeer populaire buurt. Het heeft een centrale ligging, een goede bereikbaarheid en alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig in de omgeving.

De wijk staat bekend om de karakteristieke architectuur en er is een gevarieerd aanbod aan woningen. Van knusse appartementen tot een prachtige herenhuizen. Het is een aantrekkelijke wijk voor zowel jongeren, gezinnen en ouderen.

Afgelopen jaren heb ik een breed netwerk opgebouwd in deze omgeving. Dankzij mijn netwerk weet ik altijd als eerste wat er te koop staat, maar weet ik ook hoe ik jouw woning het beste in de markt kan zetten. Met mijn uitgebreide netwerk, kennis van de lokale woningmarkt en persoonlijke aanpak ondersteun ik jou graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning.

Contact opnemen9.3144 reviews2000

Persoonlijke aandacht en advies van een professional

Het verkopen van een huis is veel meer dan alleen een bord in de tuin. Het is een ingewikkeld proces dat vraagt om hulp van een professioneel. Ik ben lid van het NVM en geregistreerd als zowel makelaar als taxateur. Ook wordt ik continu geschoold en heb ik diverse certificaten behaald.

Kennis maken
Makelaar Zandberg_3

Jouw wensen op de eerste plaats

Als jouw makelaar in Zandberg staan jouw wensen centraal en ondersteun ik jou waar nodig, zowel bij het kopen als bij het verkopen van een woning.

Mijn doel is om met vertrouwen het traject in te gaan en samen het best mogelijke resultaat te bereiken. Ik luister naar jouw wensen en zorg ik ervoor dat jouw huidige woning succesvol wordt verkocht of dat jij je droomwoning vindt. Zelfs in het weekend en ’s avonds sta ik voor je klaar. Bij Charles Nagelkerke kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, deskundigheid en service die verder gaat.

Neem vandaag nog contact op met Charles Nagelkerke

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Charles Nagelkerke. Ik sta graag voor jou klaar om je te begeleiden en te zorgen dat jij bij het gehele aankoop- of verkooptraject wordt ontzorgd.

Ik kom graag bij je langs voor advies op maat en biedt jouw persoonlijke en professionele begeleiding. Met mijn passie en enthousiasme help ik jou graag bij het vinden of kopen van een huis dat aansluit bij jouw wensen in de mooie wijk Zandberg.

Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.