076 565 6750

Gratis waardebepaling

Bij Makelaar in Breda bieden we een gratis waardebepaling. Overweeg je om jouw huis te gaan verkopen? Dan wil je vast weten wat je huis of appartement waard is. Charles Nagelkerke komt graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw huis. Deskundig, snel geregeld en ook nog eens helemaal vrijblijvend!

Gratis waardebepaling

Wat houdt een gratis waardbepaling in?

Bij een gratis waardebepaling kom ik bij jou langs om de waarde van je huis te bepalen. Elk huis en iedere situatie is anders. Charles Nagelkerke kijkt graag met je mee om een goede inschatting te maken van de waarde van jouw woning. De waarde is afhankelijk van diverse factoren:

  • De staat van onderhoud
  • Het type woning
  • Ontwikkelingen in de buurt
  • De wijk waarin de woning staat
  • De voor- en achtertuin

Tijdens de gratis waardebepaling geef ik je een schatting van de verkoopwaarde van je huis. De schatting kan je helpen om de juiste verkoopprijs te bepalen. Zo hoef je niet lang te wachten op een koper, maar verkoop je ook niet onder de waarde. Het is een geheel vrijblijvend advies, gebaseerd op mijn ervaring en expertise.

Met meer dan 15 jaar ervaring als makelaar en gecertificeerd taxateur kan ik de waarde van jouw woning of appartement goed inschatten. Op deze manier kun jij de juiste verkoopprijs hanteren, in relatie tot de gewenste verkoopsnelheid.

9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

10
Dhr. van Benthem

Charles is een makelaar die erg betrokken is bij het verkoopproces. Betrouwbaar, professioneel, goed bereikbaar en veel ervaring en kennis in de lokale markt.

Zeker aan te raden!

2024-06-05
9
Een Funda gebruiker

Charles heeft ons over de jaren heen al een aantal keren geholpen met taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding. Wij hebben het als heel fijn ervaren dat Charles heel benaderbaar is, zegt waar het op staat en goed bereikbaar is. Wij hebben tot twee keer toe een huis buiten Funda om gevonden, waarna we Charles hebben ingeschakeld voor begeleiding en dat is goed bevallen. Wij zouden zeker weer opnieuw kiezen voor Charles en hem van harte aanbevelen.

21-03-2024
9
Dhr. Seelen

Wij hebben de samenwerking met Charles als zeer prettig ervaren bij onze aan- en verkoop! Charles heeft verstand van zaken, denkt goed mee, is oprecht, is vriendelijk wanneer het kan en zakelijk en nuchter wanneer het moet. Dit wordt zelfs door (potentiële) kopers bevestigd. Wij zouden Charles zo weer inschakelen voor een aan- of verkoop!

2024-05-06
10
Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06
10
Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01
10
Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28
10
Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30
10
Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04

Een gratis waardebepaling in Breda via Charles Nagelkerke

Heb je geen idee voor welke prijs je jouw woning moet verkopen? Dan is een gratis waardebepaling in Breda via Charles Nagelkerke een slimme zet. Ik bied jou een deskundige beoordeling van je huis, waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Ik kom graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van je huis in Breda. Samen maken we een afspraak die voor jou goed uitkomt, zelfs als dat buiten kantooruren is.

Tijdens mijn bezoek beoordeel ik de verschillende aspecten van je woning en maak ik een grondige analyse. Na deze grondige analyse en onderzoek zal ik contact met je opnemen om de resultaten te bespreken en een schatting te geven van de waarde van je woning. Natuurlijk help ik je ook graag met eventuele vragen en kan ik je ondersteunen in het verkoopproces.

Gratis waardebepaling

Een goede verkoopsnelheid tegen een goede prijs

De gratis waardebepaling in Breda van Charles Nagelkerke is volledig vrijblijvend. Zoals je aan de tevredenheid van klanten kunt zien, ben ik gemotiveerd om waarde toe te voegen met mijn persoonlijke aanpak en deskundigheid. Deze eigenschappen zorgen voor een goede verkoopsnelheid, met een goede prijs van je woning. Door de moderne benadering, zoals met videopresentaties, 360-graden foto’s, inzet van onze website en social media kanalen hebben wij een enorm bereik opgebouwd.

Gratis waardebepaling

Neem eenvoudig contact op met Charles Nagelkerke

Charles Nagelkerke staat klaar om jou te helpen met een gratis waardebepaling van je huis in Breda. Neem gerust contact op en maak direct een afspraak. Als ervaren makelaar kan ik jouw woning grondig inspecteren, analyseren en een deskundig advies geven. Niet alleen voor een waardebepaling kun je bij mij terecht, ook bij het verdere verkoop- of aankoopproces help ik jou graag. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en de mogelijkheden voor jouw woning te verkennen!

Gratis waardebepaling
Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.