076 565 6750

Aankoopmakelaar Breda

Heb jij advies of hulp nodig bij de aankoop van een huis? Ik ben Charles Nagelkerke en als aankoopmakelaar in Breda sta ik graag voor jou klaar bij de aankoop van een nieuwe woning. Ik maak het proces zo soepel mogelijk, zodat jij kunt gaan genieten van jouw droomwoning.

Persoonlijke aankoopmakelaar in Breda

Als aankoopmakelaar in Breda help ik jou graag bij het vinden en aankopen van een nieuwe woning. Met mijn lokale kennis en expertise begeleid ik je stap voor stap door het aankoopproces. Of je nu op zoek bent naar een ruime gezinswoning in een buitenwijk of naar een gezellig appartement in het centrum van Breda, ik ben er om jouw wensen te realiseren. We kijken samen naar jou situatie en stellen de beste aankoopstrategie voor jou op.

Het is niet gemakkelijk om een huis in Breda of omstreken te vinden. Het is een zeer populaire plaats en zodra je jouw droomhuis hebt gevonden, zijn er vaak al vele geïnteresseerden. Hierdoor kan het al verkocht zijn, voordat jij een bezichtiging hebt kunnen plannen. Door mijn lokale kennis en netwerk ben ik in staat om snel te handelen en kunnen we voorkomen dat jij achter het net vist. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe perfecte thuis.

recentelijk aangekocht

Onderstaand treft u een selectie van woningen en appartementen welke wij recentelijk succesvol hebben aangekocht voor ons klanten in Breda e.o.

Succesvol Aangekocht

Zandbergpad 8

Breda

Succesvol Aangekocht

Barnsteenstraat 16

Breda

Succesvol Aangekocht

Basielhof 91

Oosterhout

Succesvol Aangekocht

Beatrixstraat 20

Breda

Succesvol Aangekocht

Beiaard 74

Etten-Leur

Succesvol Aangekocht

Burg. Verdaasdonkstraat 55

Teteringen

Succesvol Aangekocht

Don Boscoplein 22

Breda

Succesvol Aangekocht

Dr. Hein Hoebenlaan 14

Teteringen

Succesvol Aangekocht

Grote Houw 92

Breda

Meer laden
9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

9
Een Funda gebruiker

Charles heeft ons over de jaren heen al een aantal keren geholpen met taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding. Wij hebben het als heel fijn ervaren dat Charles heel benaderbaar is, zegt waar het op staat en goed bereikbaar is. Wij hebben tot twee keer toe een huis buiten Funda om gevonden, waarna we Charles hebben ingeschakeld voor begeleiding en dat is goed bevallen. Wij zouden zeker weer opnieuw kiezen voor Charles en hem van harte aanbevelen.

21-03-2024
9
Dhr. Seelen

Wij hebben de samenwerking met Charles als zeer prettig ervaren bij onze aan- en verkoop! Charles heeft verstand van zaken, denkt goed mee, is oprecht, is vriendelijk wanneer het kan en zakelijk en nuchter wanneer het moet. Dit wordt zelfs door (potentiële) kopers bevestigd. Wij zouden Charles zo weer inschakelen voor een aan- of verkoop!

2024-05-06
10
Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06
10
Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01
10
Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28
10
Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30
10
Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04

Jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar het perfecte huis

Met mijn kennis van de woningmarkt en expertise in het vak, sta ik graag klaar om jou te helpen met de zoektocht van jouw droomwoning. Gedurende het hele proces heb je één vertrouwd aanspreekpunt. Ik zal je namelijk van begin tot einde ondersteunen en begeleiden.

Verder taxeer ik als register makelaar ook voor de bank. Hierdoor ben ik goed op de hoogte over de waarde van de woning die aangekocht moet worden. Met mijn persoonlijke benadering, groot netwerk en expertise help ik jou bij het vinden van de ideale woning.

Laat mij jou helpenstuur een appje

Wat zijn de voordelen van
een aankoopmakelaar in Breda?

Charles Nagelkerke biedt begeleiding bij de aankoop van jouw nieuwe huis. Met mij als NVM aankoopmakelaar in Breda nemen we jouw zorgen uit handen en daarnaast brengt dit nog vele andere voordelen met zich mee.

Besparing van tijd en stress
Als aankoopmakelaar in Breda ben ik ook woonachtig in deze mooie stad. Hierdoor weet ik dat de zoektocht naar een nieuwe woning veel tijd en stress met zich mee kan brengen. Daarom zorg ik ervoor dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Ik neem het zoekwerk van je over en kijk naar jouw specifieke eisen en wensen, waardoor jij waardevolle tijd en energie bespaart.

Eerder toegang tot aanbod
Dankzij mijn uitgebreide netwerk in Breda ben ik eerder op de hoogte van nieuw aanbod. Dit geeft jou een voorsprong. Je kunt zo namelijk op tijd een bezichtiging inplannen en op deze manier voorkomen we teleurstellingen.

Contact opnemen

Objectief advies
Je wilt dolgraag een huis kopen, maar je wilt natuurlijk ook niet te veel betalen. Ik help je graag om realistisch en objectief naar een woning te kijken. Zo voorkom je dat je een te hoog bod uitbrengt op een woning. Als NVM aankoopmakelaar bepalen we samen de beste strategie tijdens het biedingsproces.

Ervaring en kennis
Door mijn jarenlange ervaring ben ik volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen op de lokale huizenmarkt. Ik breng niet allen mijn deskundigheid mee, maar ook mijn persoonlijke kennis van de lokale markt.

Met mijn kennis van de woningmarkt en expertise in het vak, sta ik graag klaar om jou te helpen met de zoektocht van jouw droomwoning. Gedurende het hele proces heb je één vertrouwd aanspreekpunt. Ik zal je namelijk van begin tot einde ondersteunen en begeleiden.

Als inwoner van Breda ken ik de stad door en door: van de verschillende wijken, de voorzieningen tot aan de dynamiek van de huizenmarkt. Ik weet hoe belangrijk een woning is. Samen streven we daarom naar het beste resultaat voor jou als koper en zorgen we dat alles correct wordt afgehandeld.

Neem gerust contact op met Charles Nagelkerke

Is het je nog niet gelukt om jouw droomwoning te kopen? Heb je een nieuwe woning op het oog? Of ben je benieuwd naar de kosten van een aankoopmakelaar? Of je nu op zoek bent naar een aankoopmakelaar in Breda, Oosterhout, Etten-Leur of ergens anders in de regio, neem gerust contact op met Charles Nagelkerke.

Met passie voor het vak bied ik je graag een persoonlijke en professionele begeleiding bij het aankoopproces. Samen vinden we vinden jouw nieuwe perfecte huis. Neem gerust contact met mij op: ik kijk ernaar uit om je te helpen!

Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.