076 565 6750

Contact

Charles Nagelkerke Makelaardij (voorheen Van Caulil & Nagelkerke Makelaars) is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Heeft u verkoopplannen en bent u benieuwd naar de marktwaarde van uw woning? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om onze unieke verkoopstrategie toe te lichten.
Wanneer u een nieuwe woning op het oog heeft bent u ook bij Charles Nagelkerke aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie over aankoopbegeleiding.

Contact opnemen met Charles
Persoonlijke aanpak en deskundigheid

Als makelaar in Breda zet ik mij 100% in voor jou als klant, zowel bij het aankoop- als het verkoopproces. Met mijn persoonlijke benadering zorg ik ervoor dat jij met vertrouwen het traject ingaat. Ik neem graag alle zorgen uit handen, zodat we het beste resultaat behalen. Met mijn deskundigheid en enthousiasme kun je te allen tijde op mij rekenen.

Saskia
Charles
Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.