076 565 6750

Verkoopmakelaar Breda

Mijn naam is Charles Nagelkerke en als verkoopmakelaar in Breda beschik ik over de juiste kennis. Met mijn persoonlijk en gedreven makelaarskantoor hebben wij 100% aandacht voor onze klant. We streven naar de best mogelijke verkoopprijs met de meest gunstige voorwaarden voor jou als verkoper.

Jouw lokale verkoopmakelaar in Breda: een succesvolle verkoop

Charles Nagelkerke Makelaardij staat bekend om de persoonlijke benadering en deskundigheid. Wanneer je kiest voor mij als jouw verkoopmakelaar in Breda zeg je vaarwel tegen stress, tijdverspilling en kies je voor het beste resultaat. Ik help jou om jouw huis te verkopen in Breda en biedt jou graag advies op maat. Ik zorg ervoor dat jij met een goed gevoel het verkooptraject ingaat en bied ondersteuning gedurende het hele proces.
9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

10
Dhr. van Benthem

Charles is een makelaar die erg betrokken is bij het verkoopproces. Betrouwbaar, professioneel, goed bereikbaar en veel ervaring en kennis in de lokale markt.

Zeker aan te raden!

2024-06-05
9
Een Funda gebruiker

Charles heeft ons over de jaren heen al een aantal keren geholpen met taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding. Wij hebben het als heel fijn ervaren dat Charles heel benaderbaar is, zegt waar het op staat en goed bereikbaar is. Wij hebben tot twee keer toe een huis buiten Funda om gevonden, waarna we Charles hebben ingeschakeld voor begeleiding en dat is goed bevallen. Wij zouden zeker weer opnieuw kiezen voor Charles en hem van harte aanbevelen.

21-03-2024
9
Dhr. Seelen

Wij hebben de samenwerking met Charles als zeer prettig ervaren bij onze aan- en verkoop! Charles heeft verstand van zaken, denkt goed mee, is oprecht, is vriendelijk wanneer het kan en zakelijk en nuchter wanneer het moet. Dit wordt zelfs door (potentiële) kopers bevestigd. Wij zouden Charles zo weer inschakelen voor een aan- of verkoop!

2024-05-06
10
Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06
10
Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01
10
Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28
10
Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30
10
Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04

Een professionele en persoonlijke verkoopstrategie

Als lokale makelaar ken ik Breda op mijn duimpje en ken ik de markt, de woningen en de mensen in Breda als geen ander. Hierdoor weet ik precies hoe ik een huis moet verkopen. Ik ben dagelijks bezig met de huidige huizenmarkt en volledig op de hoogte van de regelgeving die bij de verkoop van een huis komt kijken. Mijn expertise zorgt ervoor dat ik een strategie kan ontwikkelen die past bij jouw persoonlijke situatie.

Ik begrijp namelijk hoe belangrijk jouw woning voor je is. Om deze reden zet ik me graag in om de beste resultaten te behalen en jouw doelen te realiseren. Ook kan ik een gratis waardebepaling uitvoeren die jou helpt bij het realiseren van jouw (financiële) doelen. Verder zorg ik voor een professionele presentatie van jouw woning en zorgen we dat jouw woning opvalt. Met de juiste verkoopstrategie werken we samen naar een succesvolle verkoop.

Wat kun je van ons verwachten als NVM verkoopmakelaar in Breda?

Heb je plannen om je woning te verkopen in Breda? Schakel dan de hulp in van Charles Nagelkerke. Als NVM verkoopmakelaar in Breda weet ik precies wat werkt, maar ook heel goed wat werkt. Ik zet daarom alles op alles om jouw woning met succes te verkopen. Dit kun je van mij verwachten:

  • Een persoonlijke benadering: Onze klant staat op nummer één 
  • Deskundigheid en betrouwbaarheid: Hulp en advies op maat
  • Flexibiliteit en bereikbaarheid: Ook ’s avonds en in het weekend
  • Uitstekende service en begeleiding: Zie hiervoor onze klantbeoordelingen
Laat mij jou helpen

Een vrijblijvend intakegesprek

We beginnen met een persoonlijk intakegesprek waarin we kennismaken met jou en ik meer te weten kom over jouw wensen en jouw woning. Vervolgens maken we een inschatting van de waarde van de woning. Deze inschatting is gebaseerd op de huidige woningmarkt in regio Breda en de specifieke kenmerken van het huis. Als makelaarskantoor zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hierdoor ben ik voortdurend op de hoogte van de lokale woningmarktontwikkelingen en kunnen we hierop inspelen.

Plan van aanpak

Als NVM verkoopmakelaar kijk ik specifiek naar jouw situatie en maken we op basis hiervan een plan van aanpak. We brengen jouw woning onder de aandacht bij potentiële verkopers via diverse kanalen.

Het gaat namelijk veel verder dan enkel een verkoopbord in de tuin. Ik zorg voor professionele foto’s en zorg ervoor dat jouw woning op professionele wijze wordt gepresenteerd. Dit gebeurt via Funda, maar ook via onze eigen kanalen, zoals onze eigen website en social media. Ook onze etalage in het hart van Breda speelt een belangrijke rol. Deze kanalen zorgen allemaal voor een succesvol verkoopproces.

Een spoedig proces met een verkoopmakelaar in Breda

Vervolgens start de volgende fase: het inplannen van bezichtigingen. Als verkoopmakelaar in Breda neem ik deze taak graag op me. Ik begeleid de bezichtigingen en afspraken en neem jou deze zorgen uit handen. Bovendien ondersteun ik jou graag bij de onderhandelingen en verdere afhandeling van de verkoop. Met een doordacht plan van aanpak op maat zorg ik voor een vlot verkooptraject.

Gedreven, enthousiast en deskundig

Met meer dan 15 jaar ervaring, kennis over de lokale huizenmarkt en oprechte passie voor het vak, ben ik jouw partner voor het succesvol verkopen van je woning in Breda. Bij Charles Nagelkerke Makelaardij staan we voor gedrevenheid, enthousiasme en deskundigheid met 100% aandacht voor de klant.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Charles Nagelkerke

Ook jouw woning of appartement verkopen in Breda? Of ben jij benieuwd naar de kosten van een verkoopmakelaar? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Bij mij staan jouw wensen altijd centraal en ik bied persoonlijke en professionele begeleiding bij de verkoop. Samen streven we naar het beste resultaat met de beste voorwaarden. Ik kijk er naar uit om jou te helpen!

Laat mij jou helpenstuur een appje
Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.