076 565 6750

Woningaanbod Breda

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning? Op deze pagina vind jij overzichtelijk het woningaanbod in Breda. Charles Nagelkerke heeft een breed netwerk, waardoor jij jouw droomwoning kunt vinden. Staat jouw ideale woning er nog niet tussen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

9
Een Funda gebruiker

Charles heeft ons over de jaren heen al een aantal keren geholpen met taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding. Wij hebben het als heel fijn ervaren dat Charles heel benaderbaar is, zegt waar het op staat en goed bereikbaar is. Wij hebben tot twee keer toe een huis buiten Funda om gevonden, waarna we Charles hebben ingeschakeld voor begeleiding en dat is goed bevallen. Wij zouden zeker weer opnieuw kiezen voor Charles en hem van harte aanbevelen.

21-03-2024
9
Dhr. Seelen

Wij hebben de samenwerking met Charles als zeer prettig ervaren bij onze aan- en verkoop! Charles heeft verstand van zaken, denkt goed mee, is oprecht, is vriendelijk wanneer het kan en zakelijk en nuchter wanneer het moet. Dit wordt zelfs door (potentiële) kopers bevestigd. Wij zouden Charles zo weer inschakelen voor een aan- of verkoop!

2024-05-06
10
Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06
10
Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01
10
Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28
10
Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30
10
Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04

Het woningaanbod in Breda en omgeving

De huidige woningmarkt is dynamisch en kan ook echt een gekkenhuis zijn. Tegenwoordig staat een huis ook veel minder lang te koop dan dit vroeger was. Dit komt mede door de toegenomen communicatiemogelijkheden, maar ook door de zwaar oververhitte huizenmarkt.

Met ons woningaanbod in Breda en omgeving en mijn brede netwerk ben ik er om jou te helpen met het vinden van jouw ideale woning. Breda is een prachtige stad met Brabantse gezelligheid, mooie natuur en vele bezienswaardigheden. Als lokale makelaar beschik ik over uitgebreide kennis van de huidige woningmarkt en sta ik klaar om jou te begeleiden bij het kopen van een huis in Breda.

Laat mij jou helpenstuur een appje

Een huis kopen in Breda

Overweeg je een huis te kopen in het prachtige Breda? Dan sta ik graag voor je klaar om je te begeleiden bij deze belangrijke stap. Ons woningaanbod in Breda en omgeving is gevarieerd en zorgvuldig samengesteld. Ik begrijp namelijk als geen ander hoe belangrijk een woning is. Het is namelijk niet zomaar een plek om te wonen. Het is jouw thuis, waar je kunt ontspannen en waar je tijd doorbrengt met dierbaren.

Samen zoeken we naar jouw ideale thuis in Breda. Met mijn expertise en passie voor het vak, zorg ik er graag voor dat jouw zoektocht soepel en succesvol verloopt. Charles Nagelkerke staat graag voor je klaar om je wensen in kaart te brengen en dit te matchen met het actuele aanbod.

Contact opnemen

Deskundig advies op maat

Een huis kopen in Breda is de grootste aankoop van je leven. Als lokale makelaar begrijp ik maar al te goed hoe belangrijk dit is. Met mijn uitgebreide netwerk van verkopers en lokale kennis kan ik jou toegang bieden tot verschillende woningen die te koop staan in Breda. Ik ben namelijk eerder op de hoogte van nieuw aanbod wat nog niet op bijvoorbeeld Funda staat.

Of je nu op zoek bent naar een knus appartement of een gezinswoning in een ruime buitenwijk, ik zet graag mijn expertise in om de zoektocht soepel en succesvol te laten verlopen!

Met het gevarieerde woningaanbod in Breda en mijn deskundige advies gebaseerd op jouw wensen, help ik jou graag bij het vinden van de woning die past bij jouw levensstijl en budget. Ik kan jou persoonlijk begeleiden en help jou op deze manier bij het vinden van een woning die te koop staat in Breda. Ik kijk er naar uit om jou te helpen!

Neem contact op
met Charles Nagelkerke

Met het huidige woningaanbod en gebruiksvriendelijke zoekfuncties kun je gemakkelijk het woningaanbod in Breda vinden. Je kunt gemakkelijk jouw voorkeuren aangeven, zoals de plaats, het type woning en de prijsklasse. Staat jouw droomwoning er niet tussen of is deze al verkocht? Neem dan gerust contact op met Charles Nagelkerke. We brengen jouw wensen en behoeften in kaart en samen zoeken we naar die perfecte speld in de Bredase hooiberg.

Neem contact op

2011 – 2024  © Charles Nagelkerke | Website door Webbedrijf.nl